Bestratingswerkzaamheden

Bestrating

In de loop der jaren is ons bedrijf van stratenmaker tot allround aannemingsbedrijf in de civiele techniek uitgegroeid. Straatwerk behoort nog altijd wel tot één van onze kernactiviteiten. Wij hebben zes eigen koppels van gediplomeerde stratenmakers en indien nodig huren wij extra ploegen in bij onze vaste onderaannemers. Wij werken het hele jaar door gemiddeld met acht straatploegen.

 

 

straatwerk

Al deze medewerkers kunnen zowel onder de hamer straten, als de bestrating vleien. Tevens beschikt het bedrijf over een modern machinepark voor het aanleggen van machinale bestrating. Kortom voor elke soort bestrating, groot of klein, en op iedere locatie kunt u bij ons terecht.

Werkzaamheden aan bestrating en het riool is vakwerk, het moet degelijk en nauwkeurig uitgevoerd worden. Wij kiezen er bewust voor dit aan te laten leggen door onze eigen gediplomeerde werknemers. Zodoende weten wij èn u dat het werk uitstekend uitgevoerd wordt. Na het aanleggen van het hoofdriool wordt deze desgewenst door een op afstand bediende camera gecontroleerd op afwijkingen en het juiste afschot.

 

Conclusie: voor iedere bestratingsopdracht bent u bij ons op het juiste adres. Enkele voorbeelden van onze bestratingswerken kunt u vinden bij Projecten.