Asfaltverhardingen

Asfalteringswerkzaamheden

Aannemingsmaatschappij Thomassen-Akkrum B.V. is gespecialiseerd in het aanbrengen van asfaltverhardingen. Wij leggen dergelijke verhardingen aan voor gemeenten, bedrijven en voor de agrarische sector. Het asfalt wordt bij twee asfaltmolens in de provincie Friesland betrokken, waarna het wordt verwerkt door ons gediplomeerde personeel.

 

 

agrarisch

Er wordt gewerkt met moderne asfaltverwerkingmachines. De grote voordelen van asfalt zijn dat het naadloos en makkelijk herstelbaar is en dat het na het aanbrengen vrijwel direct gebruikt kan worden. Veel bedrijven en overheden weten inmiddels Thomassen te vinden voor het vakkundig aanbrengen van diverse soorten asfaltverhardingen.

 

Voor de agrarische sector werken we desgewenst met zuurbestendig asfalt. Dit asfalt bevat meer bitumen en geen kalk. Hierdoor reageert het niet met mest en sappen uit het (kuil)voer. Tevens kunnen we het asfalt vloeistofdicht aanbrengen. Wij hebben hier veel ervaring mee en adviseren u daar graag over. Hier vindt u een aantal referenties van onze asfaltwerken.